#SISUMMIT17

Anmälan

Nyheter

16 maj 2017

Pionjären Leadbeater till Social Innovation Summit

Charles Leadbeater medverkar som talare under årets summit, 14-15 november, i Malmö. En av pionjärerna att skriva om samhällsentreprenörskap, numera globalt eftertraktad rådgivare inom innovation och kreativitet. Missa inte årets händelse inom social innovation och samhällsentreprenörskap i Sverige.

03 maj 2017

Social Innovation Summit – Creating Value

Sveriges årliga mötesplats för social innovation äger rum 14-15 november. Tagline för i år blir Creating Value. Inom kort öppnar vi upp för anmälan.

20 februari 2017

SAVE THE DATE – Social Innovation Summit 2017

Social Innovation Summit 2017 kommer äga rum 14-15 november på Slagthuset i Malmö. Sätt av dessa datum i kalendern för årets event inom social innovation och samhällsentreprenörskap i Sverige. Social Innovation Summit är för dig som får social innovation att…

08 november 2016

Allt från Social Innovation Summit 2016

Årets Social Innovation Summit blev en myllrande mötesplats för aktörer från olika sektorer och branscher – över 600 deltagare och mer än 100 talare och personer på scen. Nedan har vi samlat olika länkar, så att du kan återuppleva och dela med dig av innehållet från årets Social Innovation Summit.

07 november 2016

Hur skala upp från lokalt till globalt?

Text: Lotta Solding Foto: Håkan Röjder Se fler bilder från Social Innovation Summit på Flickr Tillsammans med en panel fick två sociala innovationsprojekt hjälp att identifiera möjligheter och utmaningar i sina nystartade verksamheter, med fokus på att gå från lokal…