Köp biljett

Pop-Up Scenen är tillbaka!

07 november 2017

Pop-Up Scenen i Summit Salongen är tillbaka även detta år och är arenan för dig som vill ta tillfället i akt att berätta just din historia om social innovation, din utmaning eller uppmaning för de som lyssnar. Scenen modereras av de fantastiska inspiratörerna Isabelle Falck och Sara Brorsson.

– Efter två år av en näst intill fullbokad Pop-up scen, så var det självklart att den skulle återkomma i år. Det är ett fantastiskt tillfälle att stå i rampljuset för att uppmärksamma just sin idé, säger projektledare Anna Landeborg på Mötesplats Social Innovation. Vi hoppas på en Pop-Up scen lika fylld med goda exempel på social innovation och spännande berättelser från samhällsentreprenörer, som de tidigare åren.

Vem som helst kan gå upp på Pop-Up scenen och under 3 minuter berätta om sina idéer inför andra deltagare på Social Innovation Summit. Liksom tidigare år modereras scenen av samhällsentreprenören Isabelle Falck, och i år har hon fått sällskap av Sara Brorsson, båda kommer från Kindnessfood AB. De två kommer på ett fantastiskt sätt lyfte fram idéer och personer för publiken.

– Social Innovation Summit är enligt mig höjdpunkten på året för alla oss som älskar social innovation, socialt entreprenörskap och samverkan för en bättre värld! Därför känns det otroligt roligt att få vara en del av Social Innovation Summit för tredje året i rad och köra en favorit i repris – Pop-Up Scenen! säger Isabelle Falck.

– Pop-Up Scenen är en plats där alla får möjlighet att berätta vad de brinner för, samtidigt som det är ett fantastiskt tillfälle att be om hjälp, erbjuda hjälp och hitta nya sätt att samverka för ett mer inkluderande och hållbart samhälle för alla. Dessutom tycker jag att Pop-Up Scenen är en bra plats att hämta energi, motivation och såklart inspiration från alla härliga människor som pitchar på scenen.

– Jag och min kollega Sara är taggade till tusen inför årets Social Innovation Summit och ser fram emot att höra besökarnas initiativ och idéer kring hur vi alla kan skapa värde och lösa samhällets utmaningar tillsammans!

Anmäl dig idag för att uppleva Pop-Up Scenen och allt annat på Sveriges största, årliga event inom social innovation och samhällsentreprenörskap.