Köp biljett

UR och Kunskapskanalen sänder från Social Innovation Summit – igen!

05 november 2017

Under konferensdagarna kommer Utbildningsradions team att vara på plats för att sända från årets Social Innovation Summit.

Kunskapskanalen är en fri public service kanal och finns i marknät, på satellit och via kabel- och bredbandsnät. De spelar in och sänder från intressanta och aktuella konferenser och seminarier.

– UR Samtiden finns där samhällsdebatten förs och där diskussioner stöts och blöts, och just därför kommer vi vara i Malmö och på Social Innovation Summit, hälsar Pamela Taivassalo Wikholm, producent på Utbildningsradion.

Inspelningarna publiceras på UR play och i Kunskapskanalen och finns tillgängliga i flera år framåt.

– Att UR återigen väljer att sända Social Innovation Summit, gör att fler kan ta del av programmet, dialogerna och de spännande diskussionerna, säger Anna Landeborg, projektledare för Social Innovation Summit på Mötesplats Social Innovation.

– Eftersom vi vill verka för att sprida kunskap om samhällsnyttig innovation, så är UR och Kunskapskanalen en perfekt partner för detta.

Här kan du ta del av inspelningarna från Social Innovation Summit 2016


Bakom Social Innovation Summit står Mötesplats Social Innovation, Malmö högskola och Malmö stad. Huvudpartners i år är Tillväxtverket, SEB, Forte och Wihlborgs, i samarbete med Securitas och Manpower

Anmäl dig här
Läs mer om programmet här