En expertisfavorit i repris: Mia Odabas är tillbaka som moderator!

Vad kul att du är tillbaka som moderator på SI Summit! Berätta!

SI Summit är ju THE mötesplats för oss som brinner för social innovation och det känns väldigt roligt och viktigt att vara en del av den här mötesplatsen. Här möts alla som har viktiga roller och kan det mesta i ämnet och det är verkligen två lyxdagar där man får tillfälle att frossa i social innovation!

 

Vad tror du har förändrats sedan förra årets SI Summit?

Social innovation är ett otroligt hett ämne just nu, det växer så det knakar i allehanda hörn så det känns väldigt vältajmat att mötas nu igen. Jag vågar lova att hettan kommer att avspegla sig i agendan.

 

Årets tema är ’Making it big’ – vad betyder det för dig i relation till området social innovation?

Det som är spännande nu när social innovation funnits på agendan ett tag är ju att se hur man skalar och växer de goda exempel som finns. Det finns en pågående diskussion och många goda exempel, vi pratade t ex i Almedalen om det: Smarta samtal och Mötesplats Social Innovation arrangerade ett samtal tillsammans med norska Ferd om hur vi kan hitta och skala social innovation över nordiska gränser. Där pågår nu en hel del som också är spännande att följa.

BOKA DIN BILJETT HÄR