We made it big!

Social Innovation Summit går av stapeln om en månad. Sveriges årliga mötesplats för social innovation och samhällsentreprenörskap samlar intressenter från hela Norden. Förutom keynotes, samtal på stora scenen, filmvisning, matchmaking och en massa andra godbitar, erbjuds 12 parallella sessioner där du som deltagare själv väljer inrikting och område. En av dessa handlar om årets tema ‘Making it big’ eller snarare ‘We made it big’, där du får möta samhällsentreprenörer som har varit med från starten och fått sin idé att växa.

För en social entreprenör handlar det alltid om att balanserar affärsnytta och samhällsnytta. Men det är lättare sagt än gjort. I den här sessionen träffar vi personer som har startat och lyckats, vuxit och blivit stora i Sverige och internationellt. Vilka är framgångsfaktorerna? Hur skapar vi möjligheten för fler? Vilka strategier och allianser har varit avgörande?
Du kommer att få lyssna på:
Jeroo Billimoria
Johan Wendt
Niss Jonas Carlsson
Sara Damber
Sessionen modereras av Yasemin Arhan Modéer